Pavlič in Berdajs, odstopita!

zurnal24.si
ponedeljek, 11. januar 2010 ob 14:13

Iniciativni odbor čakajočih delavcev na Slovenskih železnicah poziva k odstopu delavskega direktorja Alberta Pavliča in predsednika sveta delavcev Silva Berdajsa. Po mnenju odbora sta tako Pavlič kot Berdajs pomembno vplivala na oblikovanje seznama zaposlenih, ki so napoteni na čakanje na delo.

Slovenske železnice bodo v okviru letošnjih varčevalnih ukrepov v prvi fazi na čakanje napotile 1075 zap
...
...
napisal szs on 16. januar, 2010

hm, le kdo de je znašel v tem odboru???? vsi falirani železničarji, katerim so hrbet varovali prav omenjena dva. sedaj, pa k jih več ne moreta varovati, so pa vse, samo ljudje ne.

kje je LILI!!!!??? kje je VESO!!!??????? to je bla med slabšimi delavkami. nikoli ji ni blo prav. vse jo je motilo. sedaj, k ni dela zanjo, se pa "čudi". češ, sej sem bla dobra delvka. vsi zaposleni se smejijo in se čudijo populizmu "politike", ki jim je v interesu obglaviti te dva.

a k sta bla dobra??? kaj je blo takrat?? veliko, ki jih je v tem odboru, bi že zdavni končali na cesti, če jih ne bi bilo. naj se spomnijo lčeta 91, k zaradi jezika še dober dan niso znali reči po slovensko!!! a takrat sta bila pa dobra???

katera železnica ima več tuje govorečih?????? nobena!!!

če pride nemec, jim bo dol viselo za "balkance", ampak bodo hoteli samo kvaliteto.

no, gospoda v ODBORU, vi ste takrat vsi na cesti!!!!!!!!!!


js jih podpiram, saj razumem, kaj pomeni voditi 8000 ljudi, med katerimi je večina "BOG POMAGAJ"!!!!!!!

...
napisal szs on 16. januar, 2010

hm, le kdo de je znašel v tem odboru???? vsi falirani železničarji, katerim so hrbet varovali prav omenjena dva. sedaj, pa k jih več ne moreta varovati, so pa vse, samo ljudje ne. kje je LILI!!!!??? to je bla med slabšimi delavkami. nikoli ji ni blo prav. vse jo je motilo. sedaj, k ni dela zanjo, se pa "čudi". češ, sej sem bla dobra delvka. vsi zaposleni se smejijo in se čudijo populizmu več na http://www.finance.si/forumi/?m=683593#683593

...
napisal urban on 18. januar, 2010

Nekja se moram strinjati s predhodnikom.

ko so bili dobri, niso nikogar motili. sedaj pa se takšna gonja ustvarja proti njim, da je smešno.

seveda ima vsaka palica dva konca in tudi je smešno za vse njiju kriviti. kaj pa tistih 6000, ki so ostali? le kaj oni mislijo o vsem tem?

žalostno je, da se je to zgodilo, vendar kot je povedal zadnjič moj kolega, ker se ni ti pospravljalo zadnjih 18.let, se je zgodilo to, kar se je.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian