Sum na spolno zlorabo psov?

Večer
petek, 12. februar 2010 ob 00:30
Zaradi izjav tiskovnega predstavnika Veterinarske uprave RS (Vurs) Matjaža Emeršiča, da avtopsija bulmastifov, zaradi katerih je umrl njihovih lastnik Sašo Baričević, ni obsegala iskanja morebitnih znakov zlorabe, saj da policija tega ni izrecno zahtevala, se je včeraj odzval vrh slovenske policije...
...
napisal Hrus on 12. februar, 2010

zblojena "elita", ki ima polno rit denarja, ki se ne bori iz dneva v dan za preživetje, kakor večina nas, si pač privošči perverznosti brez meja!Od nekih p****nih odvetnikov, ministrv, politikov, ki se ve kdo so. Še naprej skušajo nekaj prikrivati. Kako, da jih ni sram,. doživljenska sramota, da te kap.
Pa še naprej se toko izpostavljao, fuj!!!

Kakšni paraziti in še kakšne bolezni. Ko pa je očitno in dokazano , da je Baričevič te pse posiljeval in še drugače zlorabljal.Logika, kar vsi psi imajo enako blezan, haloo. In 6 cm širok rektum- to ne more biti od nobene bolezni , to ve skoraj vsak ki e malo spozna, kakšno spreenevedanje, sramota.


Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian