Sredin namig za kosilo: Solata z endivijo, popečenimi kockami buče in slanine ter praženimi bučnicam

Delo
sreda, 14. marec 2018 ob 12:00

Sestavine: manjša endivija 200 g mesa buče z oranžnim mesom (npr. hokaido, muškatna buča) 75 g slanine 3 pesti bučnih semen sol, poper žlička gorčice olje, kis Priprava: Solato očistimo in narežemo ter stresemo v solatno skledo. Slanino narežemo na kocke, bučo olupimo in prav tako narežemo na kocke. Oboje stresemo v dobro ponev in pristavimo. Nad močnim ognjem začnemo peči, pri čemer se slani

...

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian