Reševanje Postojnske jame: Društvo 23. april s peticijo do javnega zavoda

Primorska.info
ponedeljek, 8. marec 2010 ob 07:00
Medtem ko, lokalni konzorcij išče denar za nakup družbe Turizem Kras, pa Društvo 23. april zbira podpise za ustanovitev krajinskega parka Postojnska jama. Slednjega naj bi upravljal javni zavod.
...
napisal torbar on 8. marec, 2010

Mislim ,da ste se pravilno odoločili za to potezo.Vilhar nima prav ker pravi,da je to zadeva postojnčanov.Mislim ,da se tiče vseh nas zavednih slovencev pa čeprav vsi ne stanujemo v Pstwjni. To je en od slovenskih biserov svetovnegha pomena in nikakor ne sme v roke ne lahov ne ostalih tujcev,čeprav bo nekdo rekel ,da smo vsi skupaj v Evropi. Lahi ,tako delajo na pretehtan način z dodeljevanjem državljanstva , objave delovnih mest na spletni strani šolskega ministrsva v Postumii in Dutovianu, da bi počasi in vztrajno dokazali,da je tu bila nekoč Italija. Verjamen,da si sedaj Verbič nabira politične točke,ki pa je bilo za spremembo praznika je pa stal v pri vrsti. Kar tako korajžno naprej
Bojan

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian