Čistka na Kanalu A: Bojan Traven razrešen, Uroš Slak dal odpoved

DNE
torek, 30. marec 2010 ob 12:07

Bojan Traven (na sliki), odgovorni urednik informativne oddaje Svet na Kanalu A je po ponedeljkovi oddaji prejel odpoved, takoj po tem pa je svojo odpoved podal tudi voditelj Uroš Slak.

Vodstvo Pro Plusa naj bi Travnu enostransko odpovedalo pogodbo o zaposlitvi. Po mnenju novinarja je razlog za odpoved "povezan s tem, da nekomu ni bil všeč program, ki ga delamo", odgovornim v Pro Plusu pa naj bi

...
...
napisal Maja on 30. marec, 2010

Seveda so ga razresili, ker jih je strah, da folk pozna resnico v vladi

...
napisal Polona on 31. marec, 2010

Svet na kanalu A je bila edina oddaja, kjer smo gledalci izvedeli več, kot si je to želela aktualna garnitura. Preveč so nas opozarjali na kupe velikih nepravilnosti, ki se dogajajo v Sloveniji. Oddaje so dregnile v najvišje kroge, zato je bilo potrebno zamenjati urednika. In kako jih je šele bolelo, ko smo ljudje ugotovili, da so novice resnične. Svet na kanalu A je toliko opozarjal in opominjal, da je določenim verjetno bil res moteč. In bi morali počasi pristojni organi tudi kdaj ukrepati. Pišem v preteklem času, ker menim, da bo ta oddaja postala prav tako dolgočasna kot dnevnik na SLO 1. Tako bo zopet vse pod nadzorom in mir v deželi Kranjski. Medijska svoboda pa bo postala samo fraza.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian