OZP bo obravnaval arbitražni sporazum o meji s Hrvaško in delovanje Slovenije na Zahodnem Balkanu

Dnevnik
sreda, 14. april 2010 ob 08:32
Parlamentarni odbor za zunanjo politiko bo pred obravnavo na aprilskem zasedanju državnega zbora na današnji redni seji obravnaval zakon o ratifikaciji arbitražnega sporazuma o meji s Hrvaško. Člani odbora bodo obravnavali tudi predlog smernic o delovanju Slovenije do Zahodnega Balkana do leta 2020.
...
napisal jože on 16. april, 2010

Žbogar naj konkretno pove, s katerim določilom v arbitražbnem sporazumu nam je zagotovljeno, to kar LEVAKI ves čas trdijo. Ob tem bi rad spomnil, da so prav LEVAKI že v prvi Jugoslaviji in drugi komunistični Jugoslaviji vedno popuščali sosedom na račun slovenskega ozemlja, zato nimajo sedaj nobene avtoritete, reference in zaupanja s strani Slovencev, da so pa danes ravnali drugače, bolj državotvorno. Zato je toliko Bolj pomemebno, da smo previdni pri sprejememanu razlag in pojasnil LEVAKOV, da svoje trditve dokažejo S konkretnimi dejstvi in argumenti. Če ne, ta sporazum ni legitimen in gre spet za eno veliko prevaro lastnega naroda s strani LEVAKOV.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian