Pomagajo Preventovim in Vegradovim delavcem

Dnevnik
četrtek, 19. avgust 2010 ob 00:20
V Mestni občini Velenje pomagajo svojim občanom, ki so zaradi težav v Preventu in Vegradu že nekaj mesecev brez dohodkov. Občina je za najnujnejše ukrepe že namenila 40.000 evrov, aktivno pa se je v pomoč vključil lani ustanovljeni odbor za pomoč občanom Velenja.
...
napisal Franci on 19. avgust, 2010

Glavni vzrok je v državnem kriminalu, saj država dopušča, da se prispevki ne plačujejo, da se plače ne izplačujejo, da se opravljeno delo podizvajalcem ne plača, da Hilda, Nijaz,... svobodno govorijo kako so zadolženi le 220 MIO eur, torej država dovoljuje kazniva dejanja in ne ukrepa. To je organizirana državna mafija ali pa popolna nesposobnost organov pregona in sodnega sistema. V takšni državi ni perspektive zato je ali treba menjati državo ali takšno oblast (ta opcija je najbolj realna). Ta država ne zna urediti pokojninskega sistema, kjer dovoli da se iz blagajne izplačujejo tudi socialne in druge pomoči tako lenuhom kot prizadetim. Torej kdor je pameten v takšno-pokojninsko blagajno ne bo plačeval kajti ne gre za solidarnost generacij temveč enako za državno mafijo.
Država zna pobirati kazni za prekrške (na rampah avtoest kjer je v DARSU kupila cel vozni park in zaposlila kontrolorje-sramota in neugledno), poleg tega policisti izgledajo kot inkasanti, tako velike svinjarije pa podpira iz vseh ravni. Torej Hildo, Nijaza,Jankovića... je treba takoj onemogočiti kajti so le odličen vzgled ostalim,...
Sram te bodi takšna država-čas je za novo stranko, ki bo te lumparije in bando razgnala in pozaprla.



Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian