Pričel se je pogreb Tošeja Proeskega

Večer
sreda, 17. oktober 2007 ob 15:01
Ob 13.30 se je v Kruševem pričelo še zadnje dejanje s katerim se Makedonci poslavljajo od "najbolj ljubljenega sina makedonske nacije" - kakor so Tošeja Proeskega v zadnjih urah poimenovali tamkajšnji mediji. Pogreb poteka z državniškimi častmi, udeležilo pa se ga je več kot desettisoč ljudi, med njimi tudi številni oboževalci, ter osebni prijatelji iz tujine...
...
napisal soraya on 20. oktober, 2007

dragi toše!težko sem dojela resnico,da te ni več.bil si tudi naš pevec.ni ti bilo važno,kdo in kaj si,spoštoval si vse.bil si pravi ambasador unicefa.bil si evropejec,zate ni bilo meja.le glasba in srce.bil si human in nisi zlorabljal svoje slave.zato je še toliko huje,da te ni več med nami.tvoja lepa dežela makedonija je zelo ponosna nate.tudi slovenci neizmerno žalujemo.danes je sobota,danes bi šla s prijatelji na tvoj težko pričakovani koncert,v btc,v ljubljani.a te ne bo.nikoli več. vendar pa bo vzgled tvoje humanosti,tvoje profesionalnosti-tvoj angelski glas-živel naprej.
danes bom ostal doma,poslušala toje edinstvene pesmi,tvoj,glas,čudovita besedila.
ti,dragi toše,pa počivaj v miru,pri bogu in angelih.HVALA TI ZA VSE LEPO!
iskreno sožalje njegovim domačim,njegovi ljubezni,prijateljem-izrekamo klavdija,sonja,sara-ljubljana.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian