Posloviti se ni želel le Kekec

Večer
petek, 31. december 2010 ob 06:40
Iztekajoče se leto je bilo v znamenju lokalnih volitev. V največji ptujski občini se je "tresla gora in rodila miš". Miroslav Luci je še drugič tesno izgubil "bitko" proti Štefanu Čelanu, v Ormožu je enako uspelo Alojzu Soku proti Viliju Trofeniku, svoj drugi mandat je dobil tudi Janez Kramberger (Lenart)...
...
napisal Anonimno on 31. december, 2010

Do zdaj sem bil mnenja, da je še nekaj novinarjev, ki z neumestnimi naslovi ne vplivajo na laično populacijo, ki časopise berejo le po naslovih. Avtorjev naslov je glede na vsebino članka ne samo neumesten, je nekreativen in napisan češ, da je Kekec bil edini, ki ni hotel predati stolčka novemu nasledniku in v prvem odstavku napisal, da ga je lahko premagal le Milan Gabrovec "kot da se je šlo za kmečki punt proti hudemu deželnemu grofu". Z naslovom je za pridobitev bralcev onečastil in očrnil poštenega človeka, takšnega kakršnih bi jih moralo biti več in morda bi le naš svet bil lepši za vse. Vsi vemo, da je zdajšnji naslednik še daleč od tega, da bi bil pošten, kaj šele kaj drugega. Ni pa treba sposobnih ljudi zarad "faušije" ali pa pritegnitve pozornosti bralcev medijsko izpostavljati. Raje druge članke preberite še enkrat in popravite tipkarske napake v Večeru. (za jezik se opravičujem nisem pisec še manj novinar)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian