Erik Brecelj vs. Aljoša Rojec

zurnal24.si
sobota, 24. november 2007 ob 11:20
Razmere na Onkološkem inštitutu se že leta zaostrujejo in zdi se, da je stalno ujet v takšnih ali drugačnih aferah. Operacijske mize, dolgotrajna izgradnja in stroški, ki so eksponentno naraščali, nato pa še velike pomanjkljivosti na novi stavbi.
...
napisal zora bajde on 29. november, 2007

V zadnjem času se govori samo aferah na OI. Kaj pa čakalne dobe? Od diagnoze rak dojke (12.10.) in od 15.10., ko em bila na prvem pregledu na OI, čakam na operacijo. Vsi pregledi so že zdavnaj narejeni, jaz pa še vedno čakam. Odločila sem se, če me jutri ne pokličejo, bom šla v torek na OI in se ne premaknem od tam dokelr ne dobim postelje , oziroma datuma za operacijo. Zaradi mene lahko kličejo kogar hočejo , tudi gasilce, jaz se od tam ne premaknem. Ker mi je bilo obljubljeno, da bom v novembru operirana sem odpovedala dva planirna dopusta, ki bi mi pomagala, da se jaz in moji najbižji nekoliko psihično opomoremo. Govorijo nam, da naj živimo normalno. A je to čakanje pri onkoloških bolnikih normalno?

...
napisal tjan on 13. marec, 2008

res je zalostno

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian