Mariborčani so neučakani - zares

Večer
četrtek, 6. december 2007 ob 00:00
Natančno dva meseca "nova" politična stranka Zares je včeraj v Mariboru začela ustanavljati pokrajinske odbore. Vrh stranke s predsednikom Gregorjem Golobičem,œ poslancem Vilijem Trofenikom, œsekretarjem Bogdanom Biščakomœ in tremi podpredsedniki se je ustavil v mariborskem hotelu Piramida, kjer je na prvem regionalnem srečanju članov in simpatizerjev stranke tudi uradno začel proces ustanovitv...
...
napisal Tatjana on 11. december, 2007

Sodni register govori naj bi bil Bogdan Biščak prokurist zloglasnega Optimizma, ki se je razdelil na borzno posredniški in menjalniški sistem. Sestavni del menjalniškega sistema je bila HKS Sicura, ki je potopila 400 varčevalcev. Bojan Oblak naj bi Trenja. Uroš Slak, zagotavljam vam, da je HKS Sicura hvaležna tematika in da bo zelo gledana. Prav ZARES, ZARES, ZARES! Ali bo stranka "Zares" kaj prispevala za vračilo denarja opeharjenim varčevalcem HKS Sicure in drugih HKS? O tem naj se izjasni generalni sekretar stranke Bogdan Biščak!



Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian