Mrak: Grčija dolga v takšni obliki ne more odplačati

RTV Slovenija
ponedeljek, 27. junij 2011 ob 12:03
Brez prestrukturiranja in delnega odpisa grškega dolga po mnenju ekonomista Mojmirja Mraka ne bo vzdržne rešitve za grške dolžniške težave.
...
napisal Jože on 13. julij, 2011

Vsi so (smo) vedeli, da Grčija nebo sposobna vrniti dolga. Vemo tudi kdo naredi državni dolg, raja ne, in zaradi raje tudi ni dolg, dolg ustvarja vlada z razsipništvom, ko je kriza na vrhu, se oba predsednika kar vurata okol in to na najdražji način. Iskreno bi rad zvedel koliko ekonomistov ima naša Slovenija, prepričan sem da več kot katera druga država v tej velikosti, a nisem opazil leta 1991, da bi eden od teh vprašal takratne nnavdušence samoosvojitve ali so pripravili tržni trg v nadomestilo nekdanjih republik v Jugoslviji. Niti eden, to so ekonomisti v Sloveniji, da ne omenim še mministra za finance in zakone, ki neustavljivo dovoljujejo krajo, sodni aparat pa najraje sodi mlemu državljanu, saj se ne more braniti, ker nima niti za kruh. Sedaj bomo plačevali še participacijo za zdravstvo, celo življenje sem plačeval večji procent kot je danes za zdravstvo, zto da bom sedaj moral ostati brez zdrvnika, saj mi od pokojnine ostane 40 e vrov za živet cel mesec. No upam da naši ekonomisti vsi lepo živijo, drugače bi se kateri že oglasil. Želim vam prav lepe počitnice, sigurno ne bodo take kot moje.
rojen sem leta 1945, pol veste da mi je znano prejšnje življenje,

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian