Jasna in Boštjan z novo oddajo

RTV Slovenija
četrtek, 18. januar 2007 ob 20:40
Gledalce RTV Slovenija bo razveseljevala nova razvedrilno glasbena oddaja Na zdravje!, ki jo bosta vodila Jasna Kuljaj in Boštjan Romih.
...
napisal Jože on 25. januar, 2007

Jasna in Boštjan super sta, ampak Boštjan je malce tog (zadržan), na oddajo priporočam vsaj 15 % več glasbe, preveč je kačasto med izvajalci glasbe, tu se je treba malo zožiti - to velja uredniku Potrebuješu.
Zato pravim malo več glasbe ker med toliko izvajalci bo zelo težko priti glasbenim skupinam pred televizijske zaslone.
Upam da ne bo preveč nacionalno - katera glasba bo všeč uredniku in tista se bo predvajala gledalci to zelo hitro opazijo. Pri prvi oddaji tista Ruska pevačica je bila bolj za lasje privlečena kot pa kakšen idol oddaji.
Raspadle skupine kot je Don Juvan se ne bi smele pojavljati na ekranu, naj tičijo v skladišču. Predstavljanje voditeljev je bil bolj lapsus saj jih dobro poznamo. Če se je v prvi oddaji predstavljalo voditelje potem naj bi bila malo izbrana dobra glasba, če merim glasbene izvajalce prema voditeljima, bi lahko rekel slaba voditelja. Pri nas je še vedno velika napaka, da se meri kvaliteta glasbe po privatnih paragrafih ne po kvaliteti glasbenega izvajanja, naj bo to Potrebuješu v poduk, drugače je to zopet muhe kratkotrajnice. Po moji logiki bi moral biti urednik tovstne oddaje človek, ki ni nacionalist svojim dometom, sicer bomo videli kaj bo oddaja nudila v prihodnje. Kot ime oddaje "Na zdravje" mi pa malo čudno zveni: "Pomislite!" Kdaj se človeku izreče Na zdravje! Ali se sploh izreče? Če je zdrav nikomur ne pride na misel, da bi kar rekel bližnjemu na zdravje. Če se pa že izreče je pa prepozno za kihom in tukaj pride v poštev spet le za vinske bratce!!!

Veliko uspehov, Potrebuješu pa zdrave misli.

Lp.Jože

...
napisal natalija on 3. marec, 2007

Boštjan pa Jasna sta najbolša voditlna; loh se pohvalm d sm jih tud živo spoznala; tko d še tko naprej an?...

...
napisal Lidija on 12. marec, 2007

Oddaja Na zdravje je zanimiva, prijetna za uho in oči. Moja mama bi si jo strašno rada ogledala v živo - na snemanju. Ali kdo ve kam se je potrebno prijaviti?

...
napisal nina on 23. marec, 2007

živjo.

rada bi od sare ko je bila dabes odaja msn če lahko ali pa domači naslo k jo hočem ful rada spoznati.

lep pozdrav nina

...
napisal klemen on 26. marec, 2007

ta jasna je ful carska pa buštjan je še kr fejst !!!!!!!!!!!!!

...
napisal klemen on 26. marec, 2007

ne zajebana je jasna

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian