Mörec za Večer: Letos več kot pol milijona evrov dobička

Krizno ogledalo
sreda, 16. november 2011 ob 10:57
Ljubljana, 16. novembra (STA) – Družba Mura in partnerji, ki je nastala na pogorišču nekdanje Mure, bo leto 2011 končala s 500.000 do 600.000 evri čistega dobička. Kot je v pogovoru za Večer povedal predsednik uprave Milan Mörec, so že tako zelo ambiciozno zastavljen poslovni načrt v tričetrtletju krepko presegli, občutno se je povečala tudi [...]
...
napisal alenka lazar on 23. december, 2011

Super!Mura je vstala od mrtvih. Zdaj pa boste lahko spet glasni. Mi norci pa smo vam verjeli vse kar ste nam natvezili "za naš boljši jutri" in zdaj pa še naj plačamo sodne stroške za tisto,kar bi morali dobiti že leta 2007. Prisili ste nas v podpis pogodb,da ste se nas lahko na eleganten način znebili. Upam, da bo kateri od odgovornih za to tragedijo ali pa tragikomedijo to prebral in ga bo vsaj malo dregnilo za praznike.Zelo žalostno je, da moramo po dveh letih še vedno preživljati travme zaradi MURE,oziroma zaradi naših vsemogočih tedanjih vodilnih in vsemogočih nesramnih sindikalistih.
Želim,vam lepe praznike in vso srečo v novem letu.
P.S.
Upam,da vam vest ne da miru,če jo seveda imate.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian