Noseča Jamie Spears se bo zaradi kariere odrekla otroku

Dnevnik
petek, 25. januar 2008 ob 13:00
Mlajša sestra pop zvezdnice Britney Spears je javnost nedavno šokirala z novico, da je noseča. Po mesecu dni razmisleka, kako se soočiti z novo situacijo, se je Jamie Lynn odločila, da ne bo vzgajala lastnega otroka.
...
napisal Maja on 29. marec, 2008

A je znorela?! Da kariero zamenja za sad svojega telesa. Zdej pa naj poprav svojo napako ona je kriva zato ,ona kaj pa se je šla s fantom mečkt. Ja kakšn pa bo čez 20 let tak kot ona in njena zmešanabrezmožgansko puhloglava sestra . Bomo vidl kuko bo! Pa mame ne smejo popravlat naših napak . Zdej pa naj žanje kar je sejala ,njena mama in fant pa tud .mogla bi se veselit ne pa ga vrečt v jark in odidt . Reva je kr ne prizna svojih napak , reva velika reva , prevelika za 16 letnico! Naj se izkaže in ga obdrži. Njena mama je pa tud kriva ker ji je bilo samo do slave njenih hčera in ni jima dala dovolj ljubezni.
Mlada Jamie bo očitno šla po stopinjah svoje stare z liposukcijami polepšane mame in puhloglave neodgovorne sestre.
Lynn Spears bo vsaj spoznala da vse v življenju ni z rožicami postlano in da moraš za ceno slave plačati veliko vsoto!
Jamie pa bo spoznala da se je odloćila narobe in da svojega otroka ne bo več morala popraviti in ta otrok bo imel v srcu bolečo rano ker ga je mama nekoč pustila na pragu hiše in odšla pet svoje pesmi oboževalcem namesto da bi lepo poskrbela zanj!

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian