Minister Šturm v Novem mestu tudi o primeru Casiraghi

Večer
petek, 16. februar 2007 ob 07:19
Pravosodni minister Lovro Šturm bo danes v Novem mestu obiskal tamkajšnje sodišče. Namen obiska ministra je tudi seznanitev s potekom vročanja v kazenski zadevi S. Casiraghi. Gre za odmeven primer 19-letne študentke Lucije Gregorc iz Ajdovščine, ki naj bi jo ugrabil večkratni posiljevalec Casiraghi, potem ko je bil predčasno izpuščen iz zapora zaradi vzornega vedenja, čeprav bi moral v zaporu osta...
...
napisal nogomet on 17. februar, 2007

To kar se dogaja na Novomeškem sodišču, je zelo kritično in alarmantno in zakrbljajoče, pa ne samo v tem primeru, so drugi primeri še nabolj alarmantni in zaskrbljajoči, ko sodniki in sodnice direktno ščitijo in tudi po pravni poti zaščitijo zunanje kriminalce in goljufe.Lovra Šturma sprašujem, če je kaj imel pogovora v zvezi mojega odškodnjiškega in tožbenega primera, ko tožim državo Republike Slovenije, za več sto milijonov odškodnjine, ko so mi jo naklepno napravili in naredilo to škodo, pri poslovnem umoru, mene kot S.P. PODJETNIKA, ki ima sedaj to mojo odškodnjiško tožbo Okrožno sodišče v Novem mestu.Zato naprošam g. monistra, za odgovor, sem pa vsem tv in časopisnim medijam na voljo, da njim podam, koliko mi bo morala plačati odškodnjino država, zaradi Novomeških pristranskih sodnic in sodnika, v zaščiti zunanjega poslovnega in gospodarskega kriminala.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian