Miša Molk bo bdela nad pravicami gledalcev RTVS

Večer
torek, 18. marec 2008 ob 06:05
Nekdanja odgovorna urednica razvedrilnega programa TV Slovenije in voditeljica številnih priljubljenih razvedrilnih oddaj Miša Molk œje postala varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija. Za obdobje petih let je Molkovo na ta položaj včeraj imenoval generalni direktor RTV Anton Guzej, œfunkcija varuhinje pravic gledalcev in poslušalcev pa je neodvisna od programskega sveta in poslovnega vodstva zavoda...
...
napisal Mira on 10. januar, 2010

Spoštovani!
Ne vem ali je to pravi naslov za pritozbe, vendar mi jeza ne da miru. Že nekaj časa ste varuhinja pravic gledalcev RTVS, vendar ne vidim nobenega rezultata.
Pripomb imam ogromno, vendar bom izpostavila samo dve. Najprej Silvesterski program z Mariom. Za kozlat! Ali nas imate vse za ene zablojene bedake. Mnogo nas je, ki si ne moremo privoščit potovanj in dragih zabav, vendar, da nas posiljujete s temi pijanci na TVpresega vse meje. In to naj bo večer, ki ga ne bomo pozabili.Danes pa, pri poročilih ob 17. uri je bilo vse prej na vrsti, vsak kapsl, ki je kje po svetu počil, šele potem proslava v Dražgošah. Vendar to je NAŠA ZGODOVINA, pa če vam je na TV prav ali ne in bi si zaslužila malo več pozornosti.
V pričakovanju boljšega varovanja pravic, vas pozdravljam
Mira

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian