V Kranju na zatožni klopi GBD BPD in njeno vodstvo

Dnevnik
sreda, 26. september 2012 ob 15:01
Na kranjskem okrožnem sodišču je danes potekal predobravnavni narok v sojenju vodstvu Gorenjske borznoposredniške družbe, ki naj bi bilo vpleteno v sporen nepremičninski posel in naj bi pri tem fizično osebo oškodovalo za precejšen znesek. Obtoženi so danes očitano kaznivo dejanje goljufije zanikali, glavna obravnava pa se bo začela 14. novembra.
...
napisal Ani Klemenčič on 18. april, 2013

Primer pisanja sodi v tipično zlorabo, ki si jo mediji lahko privoščijo. Je primer neobjektivnega obveščanja, saj nikjer ne piše, da je na glavni obravnavi tožilka že takoj na začetku obravnave umaknila obtožnico v celoti, saj zanjo, kot je sama ugotovila (žal šele po petih letih), da je popolnoma neosnovana. Nekomu je bilo pač v interesu, da se zadeva sprocesira in se je. Kljub več ko očitnim dokazom in izjavam vseh vpletenih, da ni šlo za nobeno goljufijo. Celo več, izkazalo se je, da je bila oseba, ki naj bi očitala kaznivo dejanje goljufije tista, ki je koga ogoljufala in ta ista oseba je dolžna GBD-ju, kar je pa čisto druga zgodba, ki nikogar ne zanima, kajne? Saj se še zdaleč ne bere tako senzacionalistično.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian