Lahovniku se Virantov poziv zdi nenavaden

Finance
ponedeljek, 14. januar 2013 ob 17:48
"Ne dvomim, da lahko politični sistem preživi dvoje predčasnih volitev v letu dni, sprašujem pa se, če lahko to preživi gospodarstvo," meni ekonomist Matej Lahovnik
...
napisal MATJAŽ CEROVAC on 3. februar, 2013

Prepričan sem, da bo gospodarstvo preživelo še ene volitve, saj jih tudi v Italiji, ne bo pa preživelo korupcije, ki se je zajedla v vse pore družbe.S takšno državo in njenim gospodarstvom, resne tuje firme ne bodo sklepale poslov, bojim pa se , da bodo tudi resni domači podjetniki odšli na tuje. Mladi ljudje, ki imajo tehnično izobrazbo bodo za razliko od FDV jevcev kadarkoli dobili posel v tujini, zato tudi že odhajajo, ostali pa bodo neuporabni filozofi, razvrščeni v posamezne skorumpirane stranke, ki se bodo borili za ljubi kruheh do končnega uničenja države.Zato je sedaj poslednji čas da se znebimo skorumpiranih politikantov, ter da državo dobi v roke tehnična inteligenca, ki je edina zmožna napraviti kvalitetne premike v razvoju tehnologij, ter ustvariti nova delovna mesta, podobno kot v ZRN, AVSTRIJI in drugje.
V obratnem primeru bodo zaostrene gospodarske razmere vzpodbudile cestno revolucijo, ki bo stihijsko pometla z kleptokrativno navlako.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian