Obdavčitev plač iz Avstrije še dviga prah

Delo
sobota, 10. marec 2007 ob 06:01
Apaška civilna iniciativa slovenskih rezidentov, ki so zaposleni v Avstriji, pripravlja danes še eno zborovanje, na katero ne bo ne predstavnikov davčne uprave ne predstavnikov ministrstva za finance.
...
napisal Nepokorni državljan on 11. marec, 2007

Omogočite mi delo, s katero bom lahko preživljal pet člansko družino. Zaradi slabe gospodarske politike v državi, sem bil prisiljen iskati zaposlitev izven meja (takozvane prijazne, socialno urejene države). In sedaj sem postal nepokoren državljan, s tem ko prinašam denar iz Avstrije v Slovenijo. Na zborovanju v Apačah, nas je g.Simič že opozoril, zagrozil, da se tudi lahko preselimo, tudi če hočemo v Avstrijo. Ali ni to tisto kar že poznamo iz leta davnega in mu sedaj pravimo plebiscit na Koroškem??? Ker pa se včeraj 10.3.2007 nihče od vodilnih mož države republike Slovenije, ni upal udeležiti zbora in pogledati nepokorščini v oči. Upam, da bom dočakal še kakšne državne volitve. To bi bil moj skromen komentar našim gospodarstvenikom, ampak tudi njihov čas se izteka (to so besede g.Simiča, nepokorščini). Lp

...
napisal milan on 27. april, 2007

sramota pa še enkrat sramota!
kot veliko drugi sem tudi jaz poiskal delo v avstriji leta 1989
da lahko šolam in preživljam družino.nerad slišim očitke, kaj vse smo deležni v naši sloveniji.pozabljajo pa,da nudenje ustanov,cest itd.je daleč premalo za preživetje.brez denarja si povsod siromak.nič mi ne pomagajo lepe šole,mesta,ceste,pokradeni bloki in stolpnice,katere smo gradili tudi z našim (obveznim)samoprispevkom,če nimaš denarja za položnice in kruh.kako bi lahko šolal dva otroka brez denarja iz avstrije,kajti pri nas ni dela za moja leta.
lp milan

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian