Lovro Šturm: Sodna oblast naj ukrepa sama

Dnevnik
torek, 13. marec 2007 ob 18:23
Minister za pravosodje Lovro Šturm pričakuje "dejaven odziv" predsednika višjega sodišča Jerneja Potočarja v zvezi s poročilom o službenem nadzoru nad delom sodnika novomeškega okrožnega sodišča Borisa Kodriča v primeru Casiraghi.
...
napisal tone on 22. april, 2007

Pravosodnega ministra sprašujem če bo kaj ukrepal in zahteval preiskavo in službeni nadzor zoper sodnika Martina Furlana, sodnice Šavelj Franetič in državne pravobranilke Marije Osojnik Šenice, vsi so v delavnem področju Novega mesta, vse v zvezi nepravilnega in pristranskega sojenja, ki so z tem namenom zaščitili zunanje kriminalno dejanje in kaznivo dejanje, mene kot podjetnika takrat izbrisali iz tega registra, niso pa po zakonu kaznovali takrat obtoženega Praznik Ludvika iz Škocjana, ki mi je poslovno zlorabil prevaral oškodoval, da sem ostal brez zaposlitve in izguba več deset takratnih Milijonov sit.Ministra prosim za odgovor pa tudi če je z mojim primerom seznanjen. se zahvaljujem za odgovor.

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian