Dedinja Versacejevega imperija se bori z anoreksijo

Dnevnik
četrtek, 29. marec 2007 ob 10:45
Allegra Beck Versace, dvajsetletna dedinja modnega carstva, ki nosi njen priimek, se bojuje z anoreksijo, prehransko motnjo, ki jo mnogi vsaj deloma pripisujejo diktatu modne industrije po čim bolj vitkih modelih.
...
napisal Liv Tyler on 13. april, 2007

Mislim,da bo anoreksijo zelo težko premegala. Tudi sama sem se bojevala s to boleznijo in sem bila na robu preživetja, vendar sem se odločila da živim in premagala to bolezen. Sedaj sem srečana in zadovoljna in imam normalno TT.
Poglejte kšno sliko, ko je bila Allegra še zdrava in sedaj, ko se zaradi anoreksije bori za življenje. Takrat je bila 100x lepša kot sedaj, kajti trenutno je le grd okostnjak.
Menim da bi mogli na modnih pistah prepovedati nastope manekenkam , ki imajo itm nižji od 19. S tem bi zeloooo zmanjšali anoreksijo med mladimi dekleti.

...
napisal Simon on 13. april, 2007

Meni se zdijo suhe ženske grde!! Ne vem kaj mislijo s tem ko začnejo hujšati. Sam sem fotomodel in imam dekle, ki ni anoreksična in je zelo lepa, ker je normalna. Ob pogledu na Allegro Versace mi gre na bruhanje. Ne predstavljam si da bi kdaj objemal tako telo,fuj same kosti.

...
napisal Klemen on 13. april, 2007

Strinajm se z Simonom, ki je napisal da so anoksične punce grde. Ko jih jst vidim na ulici, se še ozrem ne za njimi, ker mislim da hodi okostnajk po cesti. Pomoje je to bolezen ful težko premagat in ti more resnično en vs čas stati ob strani, da se pozdraviš.Allegra je res grozna zadnje čase, samo čudno se mi zdi, da ji niso že prej poslali na zdravljenje, ker je že nekej let taka kot smrt. Skratka dekleta, če mislite, da boste suhe komu ugajale, se presneto motite, še bolj ga boste odbile stran s svojim nenormalnim telesom

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian