Dolgoprogašica Javornikova na več kot osemurnem zaslišanju v Lozani

Dnevnik
četrtek, 11. december 2008 ob 22:37
Slovenska atletinja Helena Javornik je bila danes na zaslišanju na Arbitražnem razsodišču za šport (CAS) v Lozani v Švici, ki je potekalo več kot osem ur, senat pa naj bi odločitev o primeru najboljše slovenske dolgoprogašice, ki jo bremenijo uporabe nedovoljenih poživil, zaradi česar je začasno suspendirana, sprejel do 31. januarja prihodnje leto.
...
napisal Janez on 17. december, 2008

Verjamem, da Javornikova ni bila dopingirana, temveč jo hočejo na takšen način onemogočiti, da bi nadaljevala s svojo uspešno kariero. Kdo pozna garaško pot do Heleninih uspehov zagotovo ve, da je z močjo volje in vztrajnosti nekaj posebnega in ne potrebuje poživil za doseganje njenih odličnih rezultatov. V današnjem času lahko vsakdo kogarkoli obtoži že s samim sumom, obtoženi pa se mora braniti dokazi o nedolžnosti, o katerih razsoja sodišče po svoji vesti. Ste že kdaj slišali, da je lahko na sodišču pravica slepa.
V vsakem primeru je Javornik Helena po svojih zmagah in rekordih Slovenska legenda, saj se dolga leta na mednarodnem prizorišču ponosno zastopala našo Slovenijo.
In kje ste dragi Slovenski športniki in ljubitelji športa, da bi v tem za Heleno negotovem času le njej podali moralno podporo. Ne čakajte na Arbitražno razsodišče, ne bodite podobni tistemu, ki je rekel:˝po bitki smo vsi zmagovalci˝!

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian