Odvetniki popravljajo Šturmovo tarifo

Dnevnik
sreda, 24. december 2008 ob 00:18
V Odvetniški zbornici Slovenije so pripravili smernice za zaračunavanje odvetniških storitev, ki jih bodo odvetnikom priporočili v uporabo za primere, ko se bosta lahko odvetnik in stranka dogovorila o višini odvetniške tarife. Predsednik odvetniške zbornice Miha Kozinc je pojasnil, da to omogoča zakon o odvetniški tarifi, ki ga je na predlog bivšega pravosodnega ministra Lovra Šturma junija letos sprejel državni zbor in bo 1. januarja prihodnje leto stopila v veljavo.
...
napisal dejan on 29. december, 2008

Ali vam napišem pravljico?Ne,ne bom.Napisal vam bom resnico in samo resnico!

Dve leti nazaj,leta 2006 sta bile podane dve ovadbi na Okrožno sodišče v Kranju.Kot prva zaradi neupravičenega prometa z mamili,druga pa za posredovanje zaupnih podadkov (zloraba položaja).Obe ovadbi sta bile podane proti gospe (imenovali jo bomo Vanesa )Vanesi,katera je zaposlena pri Kranjskem sodišču kot strojepiska.Po tem dogodku je bila gospa Vanesa deležna še dveh civilnih tožb,katere je vložil njen nekdanji izvenzakonski partner.prva je bila zaradi mld.otroka,določitve preživnine in stikov,saj se je gospa Vanesa spretno izmikala temu.Druga tožba pa zaradi nezakonitega prilastitev večje količine denarja.Zanimivo pri tem pa je tudi,da je pri vseh primerih bila deležna brezplačne pravne pomoči.Preverili smo,da ima gospa Vanesa stalno službo na Kranjskem sodišču,poleg tega je honorarno zaposlena tudi v gostilni Logar na Visokem.Je lastnica hiše,ima tudi avto,na mesec dobiva dve preživnini in ni mati samohranilka kot ona sama trdi,saj živi s svojim partnerjem v njeni hiši.
Očitno je,da je gospa Vanesa velikega vpliva tega sodišča,saj njen nekdanji izvenzakonski partner na tem sodišču ne more doseči pravice in je verjetno tudi ne bo.

VSE TO IN ŠE MARSIKAJ DRUGEGA LAHKO POČNETE TUDI VI PA ZATO NE BOSTE PRAVNO ODGOVARJALI,POGOJ PA JE SEVEDA,DA STE ZAPOSLENI NA kRANJSKEM SODIŠČU

Po takih zadevah pa ni nič čudnega,da se dogajajo družinske tragedije,vedno več jih bo,saj te že odločitev sodiščaprivede do tega.

Mogoče,mogoče pa je gospa Vanesa član Kranjskega podzemlja?
"ZATO PA JI NIKO NIŠTA NE MOŽ


Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian