Lokalno.si

Dragi Nejc! Še zadnjič te pozdravljamo: Na pomoč!
Lokalno.si
sreda, 26. januar 2022 ob 14:40
Tretji januarski vikend je bil usoden za pet planincev. Pri sestopu z Malega Triglava se je smrtno ponesrečil tudi 31-letni Nejc Hočevar iz Male Slevice pri Velikih Laščah. Od njega se poslavljajo prijatelji z zapisi, tudi gasilci ... :preberite več »
 
DL: Urarstvo Budna - urarstvo s tradicijo in nasledstvom
Lokalno.si
sreda, 26. januar 2022 ob 14:20
Redke so priložnosti, ko nekdo na delovnem mestu v fotoobjektiv hkrati ujame dolgoletnega urarja, danes 73-letnega Zdravka Budno, ki ga mnogi poznajo po vzdevku Sine, in njegovo hčerko Mojco Mavretič. Urarstvo ima v družini Budna že dolgoletno tradicijo. Prvi, ki so ga navdušile ure, je bil...
 
Dolenjska se spominja Akija - današnji večer v znamenju skupine Parni valjak
Lokalno.si
sreda, 26. januar 2022 ob 14:00
Legendarni Aki Rahimovski se je za vedno zapisal v srce Dolenjske, zato bo sredin večer na radiu Krka v znamenju skupine Parni Valjak. preberite več »
 
VIDEO: To sta nova člana Ansambla Roka Žlindre
Lokalno.si
sreda, 26. januar 2022 ob 13:30
V ansamblu Roka Žlindre od prejšnje zasedbe ostajata samo Barbara in Rok ... V teh dneh so se postavljala vroča vprašanja o tem kdo bodo novi člani v Ansamblu Roka Žlindre. Zdaj je končno jasno. preberite več »
 
DL: Portret tedna - Anica Bukovec
Lokalno.si
sreda, 26. januar 2022 ob 12:40
Ko je bila mlada, je mislila, da bo prišel čas, ko ne bo več Rdečega križa, ko ne bo več revnih ljudi, ko ne bo več človeških stisk, ko ne bo več potrebe po pomoči. »Pa se to ni zgodilo in danes so pomoči potrebne tudi družine, v katerih sta zaposlena oba starša, pa s svojima...
 
Primerjalno ocenjevanje samodejnih avtopralnic - kako smo se odrezali Dolenjci?
Lokalno.si
sreda, 26. januar 2022 ob 12:00
Če kdaj, je pozimi čas za redno pranje avtomobila. Preverili in ocenili smo 12 samodejnih avtopralnic v različnih slovenskih krajih in ugotavljali, ali res omogočajo učinkovito, hitro in udobno čiščenje zunanjosti avtomobila.preberite več »
 
Prostoživeče mačke v Suhi krajini
Lokalno.si
sreda, 26. januar 2022 ob 11:30
Zagotovo ste že srečali prostoživeče, “nikogaršnje” mačke, mogoče ste kakšno izmed njih tudi nahranili ali ji kako drugače pomagali, ali pa se, kot žal premnogi, le obrnili stran.preberite več »
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 11 od 92

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian