Wen Jiabao

Drugi atentat s čevljem
inDirekt
sreda, 4. februar 2009 ob 11:00
V včerajšnjem večernem televizijskem dnevniku osrednje kitajske televizije so poročali, da se je med ponedeljkovim govorom premierja Wen Jiabaa v Cambridgeu zgodil incident, ko je neki moški vanj vrgel čevelj.
 
Čevelj še za Wen Jiabaa
Večer
sreda, 4. februar 2009 ob 09:00
Kaže, da bo čevelj tudi na Zahodu postal orožje za izražanje gneva in protesta proti voditeljem držav. Na britanski univerzi v Cambridgeu bi ga bil v ponedeljek kmalu dobil v glavo kitajski ministrski predsednik Wen Jiabao.œ 27-letni študent, ki ga je ob vzkliku "diktator" vrgel proti...
 
S supergo nad kitajskega premiera
Delo
torek, 3. februar 2009 ob 21:32
Med govorom Wen Jiabaa na Univerzi Cambridge je 27-letnik vanj zalučal svoje obuvalo. Kitajski gost je izjavil, da to ne more ogroziti dobrih odnosov z Veliko Britanijo.
 
Kitajska protestirala zaradi incidenta s čevljem
Planet
torek, 3. februar 2009 ob 09:59
3. 2. (STA) - Kitajska je sporočila, da je britanski vladi izrazila odločno nezadovoljstvo zaradi incidenta med obiskom kitajskega premiera Wen Jiabaa v Veliki Britaniji, ko je eden od protestnikov proti njemu zalučal čevelj.
 
Kitajska protestirala zaradi incidenta s čevljem
Večer
torek, 3. februar 2009 ob 09:08
Kitajska je danes sporočila, da je britanski vladi izrazila odločno nezadovoljstvo zaradi incidenta med obiskom kitajskega premiera Wen Jiabaa v Veliki Britaniji, ko je eden od protestnikov proti...
 
Kitajska protestirala zaradi incidenta s čevljem
SiOL.net
torek, 3. februar 2009 ob 09:03
Peking - Kitajska je sporočila, da je britanski vladi izrazila odločno nezadovoljstvo zaradi incidenta med obiskom premiera Wen Jiabaa v Veliki Britaniji, ko je eden od protestnikov proti njemu zalučal čevelj.
 
Pesimizem in stokanje ne peljeta nikamor
Dnevnik
torek, 3. februar 2009 ob 00:03
Kitajski premier Wen Jiabao je končal tridnevni obisk v Britaniji, ki je minil v znamenju uradnih pogovorov o finančni krizi, pospešitvi vzajemne trgovine in demonstracij zaradi kršenja človekovih pravic na Kitajskem ter v Tibetu.
 
<< Začetek < Nazaj 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian