Tomislav Nemec

Vlada odločanje o Darsovi upravi preložila za teden dni
Dnevnik
četrtek, 4. september 2008 ob 22:00
Vlada premierja Janeza Janše bi morala včeraj ponovno odločati o ponujenem odstopu uprave Darsa na čelu s predsednikom Tomislavom Nemcem, saj se je iztekel rok, do katerega bi morala ta izpolniti naloge, ki ji jih je zaradi težav s šentviškim predorom vlada naložila.
 
Cestninska postaja Darsa v Pomurju brez uporabnega dovoljenja
Dnevnik
četrtek, 21. avgust 2008 ob 22:00
Čeprav je uprava Darsa, ki jo vodi Tomislav Nemec, še pred dnevi zatrjevala, da ima novoodprti avtocestni odsek Beltinci-Pince uporabno dovoljenje, pa vse kaže, da to drži le delno. a ministrstvu za okolje in prostor so nam namreč včeraj potrdili, da Darsu še niso izdali uporabnega...
 
Bajne plače Darsove uprave
24ur.com
četrtek, 21. avgust 2008 ob 18:50
Tomislav Nemec bo vsaj še avgusta zaslužil bajnih 11.000 evrov bruto. In njegovi sodelavci v Darsovi upravi tudi.
 
"Gluhi telefon" med Darsom in SCT v predoru Šentvid
Dnevnik
torek, 19. avgust 2008 ob 22:00
Skozi predor Šentvid se očitno še lep čas ne bomo vozili, pa čeprav so ga 1. julija minister za promet Radovan Žerjav, uprava Darsa na čelu s Tomislavom Nemcem in prvi mož glavnega izvajalca SCT Ivan Zidar ob soju fotografskih bliskavic predali prometu.
 
Krivca ni (in ga ne bo?)
RTV Slovenija
petek, 15. avgust 2008 ob 07:39
Predsednik uprave Darsa Tomislav Nemec je dejal, da je odgovornost za napake v predoru Šentvid treba iskati v trikotniku izvajalec - projektant - nadzornik. V Odmevih so bili zbrani vsi.
 
Tudi Dars se ne počuti krivega
inDirekt
sreda, 13. avgust 2008 ob 14:40
Uprava Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji je prepričana, da ni kriva za dogodke, ki so se zgodili v predoru Šentvid, vendar je kljub temu ponudila odstop, je včeraj razkril predsednik uprave Darsa Tomislav Nemec.
 
Za šentviško sramoto kriva zarota izvajalca in nadzora?
Večer
sreda, 13. avgust 2008 ob 10:00
"V upravi Darsa ugotavljamo, da strokovnjaki, ki jih plačujemo, svojega dela ne opravljajo optimalno. Zato potujemo iz zgodbe v zgodbo, za kar so krivi projektanti in predvsem nadzor," je na včerajšnji tiskovni konferenci dejal predsednik uprave Družbe za avtoceste Republike Slovenije (Dars)...
 
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian