Brendan Yarema

Yarema Stamkosov predhodnik
zurnal24.si
torek, 7. oktober 2008 ob 14:05
Najmočnejša hokejska liga NHL je zakoračila v novo sezono. O pričakovanjih smo se pogovarjali z Olimpijinima Američanoma Mikom Morrisonom in Brendanom Yaremo.
 
Liga EBEL: Tivolsko ruleto je odločil nekdanji vratar Olimpije Alex Westlund
Dnevnik
petek, 3. oktober 2008 ob 00:18
Potem ko se je po tednu dni na led vrnil Yarema, je poškodovani Intranuovo na sinočnji uvodni tekmi 6. kroga lige EBEL na tribuni vendarle dobil novo družbo, saj Elik s počenim rebrom ni bil pripravljen za nastop. Omenjena hokejista Olimpije sta izgubljena tudi za nedeljski dvoboj, ko bodo...
 
Liga EBEL: Tivolsko ruleto je odločil nekdanji vratar Olimpije Alex Westlund
Dnevnik
petek, 3. oktober 2008 ob 00:18
Potem ko se je po tednu dni na led vrnil Yarema, je poškodovani Intranuovo na sinočnji uvodni tekmi 6. kroga lige EBEL na tribuni vendarle dobil novo družbo, saj Elik s počenim rebrom ni bil...
 
Frankie uživa v družbi Yareme in Elika
RTV Slovenija
nedelja, 21. september 2008 ob 07:13
Frank Banham je veljal za izjemnega talenta, v mladosti je podrl številne rekorde. Tudi kanadski ostrostrelec si ni mislil, da bo Tilia Olimpija tako slabo začela sezono.
 
Yarema: Sem prost in sem na trgu
RTV Slovenija
torek, 16. september 2008 ob 17:11
"Na papirju smo veliko boljši kot lani. Samo nebo je limit," je v spletni klpetalanici MMC-ja povedal hokejist Tilie Olimpije Brendan Yarema.
 
Tatu klan napadel igralca Olimpije
zurnal24.si
torek, 16. september 2008 ob 12:07
Znan izdelovalec tatujev je v lokalu na Prečni ulici v Ljubljani iz noči iz petka na soboto z nožem napadel hokejista Olimpije Brendana Yaremo in Andrej Tavžlja.
 
Yarema in Tavželj napadena, nastop ni pod vprašajem
SiOL.net
torek, 16. september 2008 ob 11:24
Ljubljana - Hokejista Tilie Olimpije Andrej Tavželj in Brendan Yarema, sta čez vikend doživela neprijetno izkušnjo, saj sta bila napadena z nožem. Odnesla sta jo še dobro, saj sta prejela nekaj več kot 10 šivov.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian