Sabina Remar

Aneto vrgli iz službe
zurnal24.si
petek, 14. avgust 2009 ob 09:27
Oddaja Razkrito, ki je premiero doživela v začetku julija, že doživlja velike spremembe. Radijec in avtor oddaje Matjaž Kitak se je namreč odločil za menjavo sovoditeljice Anete Salihović, ki po njegovem mnenju ni primerna za to delovno mesto. " Aneto sem odslovil, ker se ne drži...
 
Sabina Remar: Imela bo najboljšega učitelja!
Govori.se
sreda, 12. avgust 2009 ob 14:13
Sabina je že od prej znana po dobri kondiciji, a je odločena, da jo še izboljša. Po priročniku Kako sem izklesala svoje telo in videoposnetkih na spletni strani www.govori.se se bo lepotica zdaj podala še v teniške vode.
 
Sabina Remar: Končno se počuti kot kraljica!
Govori.se
torek, 11. avgust 2009 ob 15:31
Po nekaj neuspelih ljubezenskih zvezah je Sabina našla moškega, ki ugodi vsaki njeni želji in s katerim se počuti kot kraljica. Njena sreča je trn v peti marsikomu, predvsem nevoščljivcem, a samozavestno manekenko in poslovneža Tomaža Kralja to ne gane. Zaupa ji celo svojega jeklenega...
 
Sabina Remar kot kraljica ob Tomažu Kralju
inDirekt
torek, 11. avgust 2009 ob 10:04
Lepotica Sabina Remar, ki si je našla bogatega poslovneža Tomaža Kralja, je v intervjuju za eno od tabloidnih revij povedala, da njen novi izbranec ugodi prav vsaki njeni želji. Pravi, da se ob njem počuti kot kraljica.
 
Zlobnica: Lepotice in bogataši
Zadovoljna.si
petek, 31. julij 2009 ob 15:29
Tudi na naši medijski sceni se vse več lepotic zapleta v ljubezenska razmerja z nesramno bogatimi tipčki. Kljub temu, da so si gospodje po videzu močno različni, imajo pomembno skupno točko: denar. In to zelo veliko!
 
Sabina Remar: Ljubček ji je podaril bazen
Govori.se
sreda, 29. julij 2009 ob 11:19
Vročina pripeka in vsi že razmišljajo le o tem, kako bi pobegnili na morje, a Sabini tudi doma ni nič hudega. Za njeno ugodje in razkošje poskrbi kar njen Tomaž!
 
Sabina Remar: Počitnice s prijateljico
Govori.se
nedelja, 26. julij 2009 ob 17:07
Sveže zaljubljena lepotica prvega letošnjega oddiha ni preživela s svojo novo ljubeznijo, podjetnikom Tomažem Kraljem, temveč z dolgoletno prijateljico Tino. Dekleti sta se odpravili na otok Krk, kjer sta po Sabininih besedah neizmerno uživali.
 
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian