Morgan Tsvangirai

Mugabe nadaljuje z ustrahovanjem opozicije
Dnevnik
torek, 24. junij 2008 ob 00:18
Vodja zimbabvejskega opozicijskega gibanja za demokratične spremembe (MDC) Morgan Tsvangirai, ki je v nedeljo napovedal umik iz predsedniške tekme, se je včeraj zatekel na nizozemsko veleposlaništvo v Harareju takoj po tem, ko je policija preiskala sedež MDC.
 
Tsvangirai se je zatekel na nizozemsko veleposlaništvo
inDirekt
ponedeljek, 23. junij 2008 ob 18:39
Vodja zimbabvejskega opozicijskega Gibanja za demokratične spremembe (MDC) Morgan Tsvangirai, ki je v nedeljo napovedal umik iz predsedniške tekme, se je danes zatekel na nizozemsko veleposlaništvo v Harareju. Policija je medtem znova preiskala sedež MDC v Harareju in priprla okoli 60 ljudi.
 
Tsvangirai na nizozemskem veleposlaništvu
zurnal24.si
ponedeljek, 23. junij 2008 ob 17:35
Vodja zimbabvejskega opozicijskega Gibanja za demokratične spremembe (MDC) Morgan Tsvangirai se je zatekel na nizozemsko veleposlaništvo potem, ko je policija preiskala sedež MDC.
 
Z ustrahovanjem in nasiljem proti opoziciji
Delo
ponedeljek, 23. junij 2008 ob 09:23
Generalni sekretar ZN Ban Ki Mun je ocenil, da je umik vodje zimbabvejske opozicije Morgana Tsvangiraija iz predsedniške tekme "zelo demoralizirajoč" in "slaba napoved" za prihodnost države.
 
Umik vodje zimbabvejske opozicije
SiOL.net
ponedeljek, 23. junij 2008 ob 08:51
New York - Generalni sekretar ZN Ban Ki Moon je danes ocenil, da je umik vodje zimbabvejske opozicije Morgana Tsvangiraija iz predsedniške tekme "zelo demoralizirajoč" in "slaba napoved" za prihodnost države.
 
Zimbabve bo še naprej vodil Mugabe
Finance
nedelja, 22. junij 2008 ob 16:06
Voditelj zimbabvejske opozicije Morgan Tsvangirai je danes napovedal, da se bo umaknil iz predsedniške tekme. V petek, 27. junija, bi moral potekati drugi, odločilni krog predsedniških volitev v...
 
Tsvangirai se umika iz predsedniške tekme
Delo
nedelja, 22. junij 2008 ob 16:05
Vodja zimbabvejske opozicije Morgan Tsvangirai je napovedal umik iz predsedniške tekme. Kot razlog je navedel ustrahovanje in rastoče nasilje, usmerjeno proti njegovi stranki.
 
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian