Miha Kozinc

Odvetniki nasprotujejo nemškemu modelu tarif
Dnevnik
sreda, 6. februar 2008 ob 00:00
Mehansko prenašanje nemškega sistema odvetniških tarif ni korektno, je včeraj ponovno opozoril predsednik Odvetniške zbornice Slovenije Miha Kozinc. Pojasnjuje, da je povsem razumljivo, da v Nemčiji odvetniško tarifo določa poseben zakon, saj tamkajšnja ureditev določa, da mora stranko...
 
Kozinc še čaka
Primorske novice
ponedeljek, 10. december 2007 ob 01:45
Zadnji dve skupščini Luke (julija letos in avgusta lani) sta pri nekaterih delničarjih pustili grenak priokus. Sklepe lanske skupščine na sodišču izpodbija nekdanji predsednik nadzornega sveta Luke Miha Kozinc, sklepe letošnje pa KD Investments in Modra linija.
 
Plača ali sejnina
Primorske novice
četrtek, 30. avgust 2007 ob 02:30
Odvetnik Miha Kozinc, mali delničar Luke Koper, izpodbija sklepe lanske avgustovske skupščine Luke, ko uprava pod vodstvom Bruna Koreliča, ki je Luko vodil do konca julija 2005, in tedanji nadzorni svet (NS), ki ga je vodil Kozinc, nista dobila razrešnice.
 
Plačila nadzornikov Luke Koper na sodišču
Dnevnik
sreda, 29. avgust 2007 ob 22:00
Na koprskem sodišču so včeraj začeli obravnavati izpodbojni tožbi, ki ju je po skupščini Luke Koper 22. avgusta 2006 vložil mali delničar Miha Kozinc.
 
Odvetniki: osnutek zakona pomeni grob poseg v neodvisnost odvetništva
Dnevnik
sobota, 9. junij 2007 ob 00:00
Miha Kozinc, predsednik Odvetniške zbornice Slovenije: "Zakon o spremembah zakona o odvetništvu govori o načinu določanja tarife.
 
Ali naj bo sobota na sodiščih delovni dan?
Večer
ponedeljek, 7. maj 2007 ob 10:00
Miha Kozinc, odvetnik, predsednik Odvetniške zbornice Slovenije: œ"Krasno bi bilo, če bi sodišča delala ob sobotah. Ampak smisel delovne sobote je po mojem samo delen: da je na takšen dan čas za sodna opravila, ki niso sojenje. Torej da lahko gredo ljudje v soboto po kakšno nujno potrdilo...
 
Poslanci zapuščajo LDS, ne pa poslanske skupine
Dnevnik
ponedeljek, 29. januar 2007 ob 00:00
Seznam vidnejših članov LDS, ki so v minulem tednu izstopili, se je po kongresu podaljšal za tri imena: nekdanji pravosodni minister Miha Kozinc ter poslanca Slavko Gaber in Milan M. Cvikl.
 
Več...
<< Začetek < Nazaj 51 52 53 54 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian