Dnevnik
|
torek, 17. marec 2020 ob 00:30 |
Podjetja v živilskopredelovalni industriji morajo delati tudi v času pandemije. Ljudje bomo vselej jedli. A poleg njih morajo na delo prihajati tudi delavci v drugih industrijah. Ostati doma je privilegij, ki ga na tisoče ljudi preprosto nima....
|
|
Dnevnik
|
ponedeljek, 4. november 2019 ob 00:00 |
Afriška svinjska kuga je dala precejšen pospešek kitajskemu povpraševanju po svinjskem mesu v Evropi, s čimer so se cene svinjine v letošnjem letu povišale za okoli 40 odstotkov. Slovenske mesnopredelovalne družbe se trenutno pogajajo s trgovci o...
|
|
SiOL.net
|
ponedeljek, 1. julij 2019 ob 08:49 |
Čeprav je ponudba mesa in mesnih izdelkov zelo pestra, Slovenci cenimo in izbiramo lokalno meso, ki izstopa po kakovosti. Iščemo sveže salame, hrenovke in piščance, ki so okusni in varni....
|
|
Krizno ogledalo
|
sreda, 5. junij 2019 ob 14:02 |
V okviru 19. Vrha kmetijskih in živilskih podjetij je bil danes na Bledu podpisan memorandum o krepitvi sodelovanja med slovensko agroživilsko...
|
|
Primorske novice
|
sreda, 17. april 2019 ob 20:59 |
“Ostal sem brez zdravnika, nova zdravnica ne vpisuje več, zdaj bi moral v Ajdovščino,” je bil jezen eden od številnih Vipavcev, ki so po upokojitvi družinskega zdravnika ...
|
|
Primorske novice
|
sreda, 17. april 2019 ob 19:27 |
“Verjamem, da je bila ta selitev nujna. Tu se lahko razvijamo - z vidika prostorskih zmožnosti in tehnologije,” je leto dni po nakupu in kasnejši prenovi specializiranega mesnega obrata v...
|
|
Delo
|
sobota, 23. marec 2019 ob 08:52 |
»Poznavanje koncepta krožnega gospodarstva je še vedno izredno šibko,« meni gospodarstvenik Branko Milharčič, ki je v okviru Rotary kluba Postojna organiziral posvet o krožnem gospodarstvu
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>
|