DL - Državljanska lista

DL: Komunalni prispevek - Na polovici slovenskega povprečja
Lokalno.si
četrtek, 24. junij 2021 ob 11:45
Tomaž Lisec (SDS) meni, da je komunalni prispevek v sevniški občini še vedno previsok, sploh v primerjavi s krško občino – Župan Srečko Ocvirk se zavzema za celovito primerjavopreberite več »
 
DL: Kdaj bazen v Krškem? Do kdaj bo stavba nekdanje PU prazna? Javne blagajne kot v Kočevju?
Lokalno.si
ponedeljek, 7. junij 2021 ob 11:15
Svetnica Kristina Ogorevc Račič (SLS), tudi direktorica Centra za turizem in podjetništvo (CTP) Krško, je na 20. seji krškega občinskega sveta opozorila, da se je v času epidemije precej povečal obisk pohodnih poti in zelenih površin, ki so jih različna društva in posamezniki...
 
DL: Nov prakirni režim - S septembrom plačljiva parkirišča
Lokalno.si
sobota, 5. junij 2021 ob 13:50
Občina si že dolgo prizadeva središče Trebnjega razbremeniti mirujočega prometa – Določili, katera javna parkirišča bodo plačljiva – V dvoletnem prehodnem obdobju višina parkirnine nekoliko nižja – Različna mnenja in pobude na seji občinskega svetapreberite več »
 
DL: Ilinka Todorovski - novinarka, varuhinja, pisateljica: njena prva ljubezen bi danes pogorela
Lokalno.si
nedelja, 23. maj 2021 ob 18:40
Začela je kot novinarka na majhnem radiu, odšla v Ljubljano na nacionalko in tam je še danes. Od novinarke in dopisnice do urednikovanja in varuhinje gledalčevih in poslušalčevih pravic. Danes je tudi avtorica knjige o svojem pradedku Josipu Doltarju.preberite več »
 
DL: Še se bodo lomila kopja na stadionu
Lokalno.si
sobota, 22. maj 2021 ob 14:30
Dr. Stanislav Škrabl: Če ne gremo v sanacijo pobočja, se lahko poslovite od stadiona, saj veste, da ne želite pol stadiona, da za atletiko potrebujete 400 metrov dolgo stezo!preberite več »
 
DL: Smučišče sameva, štirikolesniki delajo škodo
Lokalno.si
četrtek, 20. maj 2021 ob 14:35
Kako oživeti projekt za zimsko-letni rekreacijski center na Planini nad Podbočjem iz leta 2004 in 2005, ki je končal v arhivih – Štirikolesniki uničujejo poti in kmetijske površine, moteči pa so tudi za druge obiskovalcepreberite več »
 
DL: Komunalni prispevek - Prekupčevalci parcel na pohodu
Lokalno.si
četrtek, 13. maj 2021 ob 14:50
Občina Krško sprejela nov odlok o podlagah za odmero komunalnega prispevka za obstoječo komunalno opremo – V razpravi še osnutek odloka o subvencioniranju komunalnega prispevka – Le za mlade družine?preberite več »
 
<< Začetek < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian