Tomaž Kavčič

Gostinci imajo načrt odpiranja
Svet 24
petek, 19. februar 2021 ob 14:29
Po besedah člana strokovnega sveta Gašperja Čarmana si prizadevajo za odpiranje po italijanskem modelu.
 
Nova pojasnila ministrstva: gostinec lahko ustvari mehurček z enim podjetjem
24ur.com
petek, 19. februar 2021 ob 13:10
Gostinec lahko sklene pogodbo s podjetjem in izvaja storitve ponujanja hrane in pijače, s podjetjem ustvari mehurček in gostinski obrat se ne obravnava kot element javnega prostora. Zato ker se...
 
Gostinci zaradi zmede glede izjem pri poslovanju ne izključujejo tožb
Delo
petek, 19. februar 2021 ob 12:49
Gostinci od pristojnih še vedno niso prejeli uradnega pojasnila glede tega, ali in v katerih poslovnih primerih lahko strežejo gostom?
 
Od pakiranih njokov do dostave klobas na dom
RTV Slovenija
ponedeljek, 8. februar 2021 ob 07:25
Čeprav je tehnično gledano Slovenija že mesec dni nosilka naziva Evropska gastronomska regija, so restavracije po državi zaprte že tri mesece – brez izgledov, da bi svoja vrata kaj kmalu...
 
#intervju Goran Stanković, trener nogometašev Olimpije: Učil sem se od Tomaža Kavčiča
Dnevnik
petek, 5. februar 2021 ob 00:00
Enainštiridesetletni Ljubljančan iz Šiške Goran Stanković je pred izzivom trenerske kariere. Potem ko je deloval v Šenčurju, Bravu, na...
 
Blaženje posledic krize v turizmu
Primorske novice
torek, 2. februar 2021 ob 06:00
Številke o lanskem turističnem letu so slabe. Na svetovni ravni ga je bilo le za četrtino predlanskega, doma pa je bil upad manjši, vsaj glede prihodov in prenočitev turistov. “Ključno je, da...
 
Nimam službe, nimam dela, ampak imam način življenja
Delo
nedelja, 31. januar 2021 ob 06:00
Chef Tomaž Kavčič, ki je ob vseh nagradah in presežnikih v prvi vrsti gostitelj, pravi, da mu je največje priznanje polna gostilna.
 
<< Začetek < Nazaj 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian