Žito

»Bliža se drugi polčas«
Svet 24
torek, 16. avgust 2016 ob 20:15
Pogovarjali smo se z vodjo največje poslanske skupine v državnem zboru, Simono Kustec Lipicer, ki se je na to mesto povzpela brez poprejšnjih praktičnih izkušenj na tako visokem političnem...
 
(Pre)nizke cene krojijo odkup domače pšenice
Delo
sreda, 10. avgust 2016 ob 15:43
Ljubljana – »Letošnjega pridelka pšenice še nisem prodal, ker se mi s svojim tradicionalnim kupcem še ni uspelo dogovoriti o ceni,« je te dni priznal največji slovenski pridelovalec...
 
"V resnici mi ni žal, da ni prišlo do prodaje Telekoma"
Mladina
ponedeljek, 8. avgust 2016 ob 00:00
Zdravko Počivalšek je energičen gospodarstvenik in pragmatičen minister – med intervjujem so morali njegovi sodelavci dvakrat povečati moč klime. Po izobrazbi je agronom, zadnjih 15 let je...
 
Z inovativnimi živili do večje konkurenčnosti slovenskega prehrambenega sektorja
Krizno ogledalo
nedelja, 7. avgust 2016 ob 09:00
Program Funkcionalna živila prihodnosti (F4F), ki ga vodi ljubljanska živilska družba Žito, se osredotoča na trajnostno pridelavo kakovostne...
 
Žito na solato
Slovenske novice
sreda, 3. avgust 2016 ob 11:40
So dnevi, ko kuham bolj za računalnikom kot pri štedilniku, in takrat sta bulgur in kuskus moja zaveznika.
 
Odkup pšenice ne obeta rekordov
Večer
petek, 29. julij 2016 ob 00:00
Velik del njiv s pšenico v Pomurju je požet. Žanjejo še zadnje hektarje tega pridelka na Goričkem, kjer je žetev že tradicionalno predvsem...
 
Odprta kuhinja: Lepo je bilo na njivi
Delo
sobota, 23. julij 2016 ob 12:00
Res je drugače. Osebno. Zrnje, ki smo ga lani skupaj z zmagovalcema nagradne igre Žita Natura posejali na prekmurskih poljih, smo zdaj poželi. Na roke, smo poskušali, tako kot smo sejali....
 
<< Začetek < Nazaj 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian