Orjaški lignji

Če ni lignjev, so tudi sipe super
Primorske novice
nedelja, 25. oktober 2015 ob 06:00
Sobota, 5.30 zjutraj. Gremo poskusit ribiško srečo, gremo na kalamare. Na lignje, da bo prav. Konec oktobra se počasi začne njihova sezona, nam je že dan prej povedal Peter Kodre - Sampei, ki...
 
Hotel Pahor: moderna kraška hiša z moderno kraško kuhinjo
SiOL.net
četrtek, 8. oktober 2015 ob 06:02
V italijanskem zamejstvu so nekatere najboljše slovenske gostilne, med katere se želi s posodobljeno kraško kulinariko uvrstiti tudi hotel Pahor v Jamljah.
 
Nedelo izbira: Hiša Franko, Kobarid    
Delo
ponedeljek, 5. oktober 2015 ob 15:00
Na oni strani, do koder se da peš, bi pisalo Casa in zraven bi bili dve zvezdici. Michelinovi! Četudi v Sloveniji nimamo zvezdic, imamo tri mednarodno vrhunske restavracije, ki jih obiskujejo...
 
DL: Ribarnica Glivar - Letos praznujejo 25-letnico
Lokalno.si
ponedeljek, 5. oktober 2015 ob 14:45
Pred petindvajsetimi leti je Tomaž Glivar, takrat skupaj s prijateljem Slavkom Zorcem, odprl ribarnico v Trebnjem. Čeprav na začetku niti slučajno ni poznal vseh rib, je bil pripravljen sprejeti izziv, se spominja Glivar, ki se je izučil in izpopolnjeval ter posel tudi začel. Po treh mesecih...
 
DL: Ribarnica Glivar praznuje 25-letnico
Lokalno.si
ponedeljek, 5. oktober 2015 ob 14:45
Pred petindvajsetimi leti je Tomaž Glivar, takrat skupaj s prijateljem Slavkom Zorcem, odprl ribarnico v Trebnjem. Čeprav na začetku niti slučajno ni poznal vseh rib, je bil pripravljen sprejeti izziv, se spominja Glivar, ki se je izučil in izpopolnjeval ter posel tudi začel. Po treh mesecih...
 
Nedelo izbira: Gostilna Ribič, Ptuj    
Delo
petek, 25. september 2015 ob 15:00
Ker je Ptujsko jezero naše največje jezero, mu Ptujčani upravičeno pravijo morje. Torej je tudi ptujski Ribič upravičeno (spet) pristna morska gostilna! Na terasi ob Dravi, do koder se z...
 
Odprta kuhinja: V kuhinji se kuhajo tudi skupni projekti
Delo
sreda, 9. september 2015 ob 15:00
Prvo tipanje, da bi Lucija in Damijan Stepančič, uglašena partnerja v vsakodnevnih, pa tudi ustvarjalnih projektih, povedala kaj o svojem odnosu do hrane, se je končalo s kratkim: »Pri nas...
 
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian