Za zapahe še tretji pedofilski župnik

Dnevnik
torek, 22. november 2011 ob 00:20
Za rešetkami slovenskih zaporov se bo dvema duhovnikoma, obsojenima zaradi spolne zlorabe otrok, kmalu pridružil še tretji. Vrhovno sodišče je namreč pred nekaj dnevi zavrnilo zahtevo za varstvo zakonitosti, ki jo je vložil koroški župnik Anton Kmet, zato bo moral ta zaradi zlorabljanja dveh deklic za deset mesecev v zapor.
...
napisal Magdalena on 24. november, 2011

Uživate ob takih etiketah, ki jih lepite? Nauk zgodbe - ne išči pravice na sodišču! Če je obsojen, to še ne pomeni, da je tudi kriv, da je pedofil in da je zakrivil očitano dejanje! Zanimiva zgodbica. Zlorabljena dekleta, ki so prištevna, bi se zagotovo izogibala človeka, ki jih je zlorabil, kajne. Zakaj torej v tem primeru ni bilo tako, še posebno ob dejstvu, da je imel prepoved približevanja - sta imeli morda nalogo, da ga ponovno pokopljeta ali sta bili le naivni skesanki, ki se nista zavedali posledic svoje podlosti? In kaj sta ob pobegu od doma navedli policiji? Kakšen je bil komentar ene od mater glede odškodnine? Gospa s socialne - kaj menite o poštenju, svoji strokovnosti, etiki, morali in slepem sovraštvu? Dejanja pedofilov nimajo opravičila, zlohotnežev tudi ne! Vem le eno - laž ima kratke noge. G. Kmet ni pedofil. Kar slišim jezna vprašanja:"Si bila zraven?" Ne. Pa ti? Poznaš tega duhovnika? Ja (in veliko nas je takih, ki ga poznamo od blizu), dve desetletji in dobro, pa ti? S čim torej utemeljuješ svojo morebitno obsodbo ali komentar? Beda majhnih ljudi, ki uživajo ob nesreči drugih in zaključujejo o ravnanjih drugih ljudi po lastni meri, temelječi na etiki, morali in vrednotah piškavega oreha - koliko blata! Človek z veliko začetnico pa se brezpogojno drži resnice, ki nekoč tako ali tako privre na dan!

...
napisal ella on 12. december, 2011

Rečem lahko samo STRAMOTA STARŠEV;SRAMOTA LAŽNIVK IN SRAMOTA SODSTVA......Sramujem se dejstva da živim v državi ,kjer je nedolžen človek obsojen na zapor,ena morilska svinja v primeru psa iz Boršta pa na en mesec zapora,s tem da mu je krivda 100 odstotno dokazana in da niti ne obžaluje........Stvar je taka MIRU ZA VAS VPLETENE V TO SVINARIJO NE BO,IN ZASLUŽITE SI TOČNO TO KAR VAS ČAKA,Toni mi pa verjamemo v vašo nedolnost in čimprej nazaj na svobodo kamor spadate!!!!!!

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.


Vpišite prikazane znake


 

Sorodno

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian