Janez Rebec

Na krožnik svež telečji zrezek iz Posočja in ne zamrznjena riba iz Vietnama
Svet 24
nedelja, 7. maj 2023 ob 17:47
Čeprav v Sloveniji pridelamo dovolj mesa, ga veliko izvozimo in uvažamo tuje, ki je na trgovskih policah in v jedilnikih na voljo po nižjih cenah. Na eni strani poslušamo glasne pozive, naj ga...
 
Slovenija se na Japonskem predstavlja z vrhunskimi živilskimi proizvodi
Lokalec.si
torek, 7. marec 2023 ob 13:05
Ministrica za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Irena Šinko se je skupaj z gospodarsko delegacijo udeležila slovesne...
 
Slovenska podjetja se predstavljajo na Japonskem
Maribor24.si
torek, 7. marec 2023 ob 12:44
Več slovenskih podjetij se predstavlja na tokijskem sejmu Foodex, ki velja za vodilnega na področju hrane in pijač v...
 
Slovenska živilska podjetja iščejo priložnosti na japonskem trgu
Krizno ogledalo
torek, 7. marec 2023 ob 12:13
Več slovenskih podjetij se predstavlja na tokijskem sejmu Foodex, ki velja za vodilnega na področju hrane in pijač v Aziji. Otvoritve sejma se je...
 
V razpravi o nujnosti sodelovanja pri prehodu v trajnostno pridelavo hrane
STAznanost
torek, 28. februar 2023 ob 18:17
Prehod na trajnosten način pridelave hrane je zaradi različnih okoliščin, med drugim podnebnih sprememb in kriz,...
 
Kdo so šampioni med slovenskimi živilskimi podjetji?
Finance
torek, 31. januar 2023 ob 08:00
DOBRA NOVICA – odprli smo razpis Najboljše živilsko podjetje. Kdo in do kdaj se lahko prijavi?
 
Janez Rebec: Slovensko meso je med deseterico najboljših v Evropi
Slovenske novice
ponedeljek, 26. september 2022 ob 10:26
O proizvodnji kakovostnega perutninskega mesa smo se pogovarjali z mag. Janezom Rebcem, predsednikom uprave podjetja Pivka perutninarstvo.
 
<< Začetek < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian