Hiša Franko

Briškemu vinu Bjanina tretja platina
Delo
sobota, 10. junij 2017 ob 12:00
V enološko-družabnem smislu je bil to teden, v katerem so se slavili uspehi: na uglednem ocenjevanju svetovnih vin revije Decanter so najvišje, platinasto priznanje dobila tri slovenska...
 
Kuharska mojstrica Ana Roš o tem, da se na razpise za sobarice prijavljajo diplomantke in doktorice
Dnevnik
torek, 6. junij 2017 ob 06:05
»Ko Hiša Franko objavi razpis za sobarice, se prijavijo diplomantke ali celo doktorice, denimo zgodovine ali filozofije. Verjetno so študirale, kar so želele, najbrž pa jim nihče ni povedal, da...
 
Ana Roš: Kot otrok nikoli nisem pomislila, da bom pristala v kuhinji
SiOL.net
ponedeljek, 5. junij 2017 ob 04:27
Danes najboljša kuharska mojstrica na svetu kot otrok nikoli ni niti pomislila, da bo pristala v kuhinji. Ano Roš je tja zaneslo po naključju....
 
Kuhnapato: Po 50.000 obrokih za vrstnike še veliki finale
Delo
sobota, 3. junij 2017 ob 15:30
Finale tradicije in zdravja, s sezonskimi sestavinami iz okolice v privlačnih stvaritvah na krožniku. Vse to pa vpeto v zgodbe, ki jih je pisala kultura prehranjevanja naših babic. Osemnajst...
 
Ko se za sobarico prijavijo doktorice
Primorske novice
sobota, 3. junij 2017 ob 06:01
Ne bi bilo slabo, če bi državni uslužbenci in tisti, ki pišejo zakone, imeli kakšno izkušnjo iz malega gospodarstva, je prepričana Ana Roš iz Hiše Franko: “V malem gospodarstvu so hitre...
 
Ana Roš bo kuhala Hrvatom
Slovenske novice
sobota, 27. maj 2017 ob 15:45
Prva kuharica sveta se ne seli v Tokio, ampak na Hrvaško.
 
Začenja se Teden nezavržene hrane – v Slovenijo prihaja Massimo Bottura
City Magazine
ponedeljek, 22. maj 2017 ob 06:02
V petek, 26. maja 2017 bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani potekala otvoritev Tedna nezavržene hrane. Teden nezavržene hrane se odvija na pobudo...
 
<< Začetek < Nazaj 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian