Delo
|
sobota, 10. junij 2017 ob 12:00 |
V enološko-družabnem smislu je bil to teden, v katerem so se slavili uspehi: na uglednem ocenjevanju svetovnih vin revije Decanter so najvišje, platinasto priznanje dobila tri slovenska...
|
|
Dnevnik
|
torek, 6. junij 2017 ob 06:05 |
»Ko Hiša Franko objavi razpis za sobarice, se prijavijo diplomantke ali celo doktorice, denimo zgodovine ali filozofije. Verjetno so študirale, kar so želele, najbrž pa jim nihče ni povedal, da...
|
|
SiOL.net
|
ponedeljek, 5. junij 2017 ob 04:27 |
Danes najboljša kuharska mojstrica na svetu kot otrok nikoli ni niti pomislila, da bo pristala v kuhinji. Ano Roš je tja zaneslo po naključju....
|
|
Delo
|
sobota, 3. junij 2017 ob 15:30 |
Finale tradicije in zdravja, s sezonskimi sestavinami iz okolice v privlačnih stvaritvah na krožniku. Vse to pa vpeto v zgodbe, ki jih je pisala kultura prehranjevanja naših babic. Osemnajst...
|
|
Primorske novice
|
sobota, 3. junij 2017 ob 06:01 |
Ne bi bilo slabo, če bi državni uslužbenci in tisti, ki pišejo zakone, imeli kakšno izkušnjo iz malega gospodarstva, je prepričana Ana Roš iz Hiše Franko: “V malem gospodarstvu so hitre...
|
|
Slovenske novice
|
sobota, 27. maj 2017 ob 15:45 |
Prva kuharica sveta se ne seli v Tokio, ampak na Hrvaško.
|
|
City Magazine
|
ponedeljek, 22. maj 2017 ob 06:02 |
V petek, 26. maja 2017 bo na Pogačarjevem trgu v Ljubljani potekala otvoritev Tedna nezavržene hrane. Teden nezavržene hrane se odvija na pobudo...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Naprej > Konec >>
|